Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo k odsávačom pár
- Plni ucel
Treba odstrihnut svoju vlastnu velkost a tu potom nasadit na digestor. Myslim ze vyrobok plni svoj ucel.
Bol mi dodaný iný typ filtra ako som objednal. Dodaný tovar je re mňa nepoužiteľný,takže ho nemôžem ohodnotiť.
- Dlho vydrží
Flexibilita
- Super filter
- Cena a kompabilita s originálom
Obchod nevedel exaktne potvrdiť rozmery filtra, čo je rozhodujúci údaj. Nakoniec sedí presne, bolo by vhodné doplniť rozmery do ponuky. "Typ 303" nie je normovaná záležitosť. Predávajú sa pod ním rôzne veľkosti.
- Nebol adekvátna náhrada za originál.
- tovar prišiel naraz s digestorom za
- dlhšie čakanie na tovar,lebo nebol na sklade
- Nemusíte vrtať komín
nnnn
- Dobra orientacia v eshope a rýchle doručenie
- Super pri použití s odsávačom pár
- Možnosť nastaviť úroveň prídržnej sily magnetu
- Neklepe, keď vonku fúka vietor
- Potlačenie hluku zvonku
- dlhá životnosť
- jednoduchá výmena
Filtre budem určite reklamovať.
Boli mi doručené len v krabičke , t.j.filtre neboli zabalené vo folii alebo v inom obale ako nový produkt ale boli len vložené do krabičky.
To by nebol vôbec problém keby vo filtroch bolo dosť aktívneho uhlia.
Na plastovom filtry je z jednej strany niečo čo vyzerá ako sieťka proti hmyzu a pod ňou je tak málo aktívneho uhlia že keď filter postavíte na stojato vertikálne ( tak musia byť aj namontované na motore digestora) tak tá troška uhlia spadne v komôrkach dole a viac ako polovica filtra je nepokrytá uhlím a je prázdna.
Ako potom filtruje vzduch ???
Skrátka vo filtroch je tak málo uhlia že vo vertikálnej polohe ako má byť je úplne zbytočný a nefunkčný.
Neviem či mi poslali výnimočne vadné kusy(neboli zabalené) alebo sú také všetky.
Tak potom je tento výrobok riadny šmejd a stráca zmysel jeho funkcia.
- Pasuje presne
- Spĺňa čo má
- Vydrzi dlho pri beznom pouzivani
Nič
- ten typ sa nehodil na môj digestor, ale výrobok je určite v poriadku
ok
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »